Perle Iasomie (Jasmine Pearls)

Ceai Iasomie

Pachet 100g
Pachet 50g
Pachet 10g
stoc limitat

Cantitate:

 

ADAUGA IN COS

 

Acesta este printre cele mai bune ceaiuri de acest fel care poate fi gasit in Europa. O armonie splendida intre gustul mugurilor de ceai si a miresmei florilor de iasomie proaspete.

Aceeasi varietate folosita pentru Silver Needle este folosita si la producerea acestui ceai. Dupa ce sunt culesi manual, mugurii sunt incalziti, precum in cazul unui ceai verde. Apoi, sunt depozitati cu grija, cateva saptamani pana cand infloreste iasomia. Mugurii de ceai sunt atunci rulati manual, luand forma rotunda, caracteristica, dupa care stau mai multe nopti cu flori proaspete de iasomie. Doar din cateva perle se face un ceai stralucitor, inviorator si cu o mireasma puternica.

Multe asa numite ceaiuri cu Iasomie sunt inmiresmate artificial, cu uleiuri sau prin alte metode. Ceaiul nostru este complet natural si captureaza gustul delicat al iasomiei fara a acoperi gustul dulce si delicat al ceaiului.

Ceaiul contine doar Camellia Sinensis. Florile de iasomie sunt inlaturate odata ce mireasma a intrat in ceai.

 

Great Taste Awards 2009: Three Gold Stars si Great Taste Awards 2010: TwoGold Stars.

 

Mai multe informatii:


An 2016
Gama Premium

Recolta

 

Regiune

Ceaiul e cules în aprilie 2016 si infuzat cu flori proaspete de iasomie in mai 2016

Fuding, Fujian

Varietate Fuding da bai hao
Forma Frunzei Mugurii lungi si argintii sunt rulati in forma de sfera cu dungi verzi si albe. Se desfac pe masura ce stau in apa fierbinte.
Aroma Aroma de iasomie pe un fond dulce
Infuzie Verde foarte deschis
Gust Un echilibru minunat intre iasomie si gustul ceaiului 

Tara de origine
China
Instructiuni
Clasic: 1 lingurita sau mai putin la 200ml; temperatura in jur de 75 grade Celsius; infuzati 3 minute si cel putin de 3 ori. Gong Fu: Folositi un gaiwan cu pereti subtiri sau un ceainic mic de sticla. Preincalziti recipientul si turnati prima infuzie cu energie. Apa nu trebuie sa fie clocotita, ci racita putin. Infuzati de mai multe ori.
Recomandari
Pastrati produsul in ambalajul original sau in cutii speciale, ferit de aer, in spatii aerisite, ferite de lumina si umezeala. A se consuma in maxim 3 luni de la achizitie, desi daca este pastrat in conditii optime ceaiul ramane bun de consum atata vreme cat permite termenul de valabilitate.
Ingrediente
Ceai verde.

 

Alte produse din aceeasi categorie: Ceaiuri pentru pasionati: Ceai Iasomie

Ceaiuri pentru pasionati: Ceai Iasomie
36.0 Lei / 50g